Overige activiteiten

Wij verzorgen diverse activiteiten van Kookworkshops, cursussen biologisch tuinieren tot verhuur van onze huiskamer.

Hieronder vindt u de uitwerking van de activiteiten:

Kookworkshop

kookworkshop

In de kookworkshop (of boeren high tea) kunt u kennismaken met biologische, en soms ook zogeheten vergeten groenten, zoals snijbiet, knolvenkel, pastinaak, groenselderij.

Dit doen we door samen met u een aantal lekkere en bijzondere gerechten klaar te maken en gezamenlijk te eten.

De gerechten zijn niet ingewikkeld, maar wel erg lekker en soms “spannend”. Zo kunt u genieten van niet alleen gezonde, maar ook erg smakelijke gerechten gemaakt met verse producten van eigen land.

Verhuur huiskamer

U kunt bij ons een ruimte huren, voor één voor meer dagdelen (met mogelijkheid tot gebruik van kookgelegenheid).
Bijvoorbeeld voor vergadering, training of andere activiteit.

De ruimte is groot genoeg voor 10-16 mensen. Wij verzorgen koffie/thee en frisdrank en er is ook de mogelijkheid tot het laten verzorgen uw lunch of hapjes.

We rekenen per dagdeel € 95,-. Voor meerdere dagdelen en of meerdere keren verhuur zijn de prijzen per dagdeel lager. Heeft u interesse, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op.

Cursus biologisch tuinieren

cursus biologisch tuinieren

De laatste jaren geven we in het voorjaar op de Landyn een cursus biologisch tuinieren. Deelnemers leren wat er komt kijken bij biologisch moestuinieren door mee te werken op onze tuinderij. Voorkennis van tuinieren is hierbij niet nodig. De cursus is iedere eerste zaterdagochtend in de maanden april t/m oktober. Er wordt gestart met theorie, waarna er op het land en in de kas wordt gewerkt.

Er wordt les gegeven in alle onderdelen van het tuinieren: van grondbewerking (voor-)zaaien in de kas, planten, wieden, zaaien buiten, gewasverzorging en oogsten, tot omgaan met gereedschap. Daarnaast wordt er ook verder gekeken dan alleen het tuinieren. We laten zien hoe de tuin diervriendelijker gemaakt kan worden, door bijvoorbeeld schuil- en voederplekken te maken voor insecten en vogels.